Ana içeriğe atla

eroin sigara ve alkol tedavisinde kullanilan ilaclar

metadon, buprenorfin ve, naltrekson uyuşturucu bağımlılığı tedavisinde etkili ilaçlardır.



uyuşturucu tedavisinde kullanılan ilaçlar ? uyuşturucu tedavi süreci ? bunların açıklmasını kullanılan ilaçları tedavi sürecini açıklayalım.

Opioidler :metadon, buprenorfin ve, naltrekson uyuşturucu bağımlılığı tedavisinde etkili ilaçlardır. Eroin ve morfin gibi beyinde aynı yoksunluk belirtileri olan bagımlılılar için , metadon ve buprenorfin yoksunluk belirtilerini bastırmak ve istek azaltmak için kullanılan ilaçlardır..



Naltrekson, eroin içildiğinde  reseptör bölgelerinde oluşan etkileri diğer opioid etkilerini bloke ederek çalışır ve  daha önce detoksifiye edilmiş olan hastalarda kullanılır. naltrakson diğer ilaçlara ğöre daha yaygın kullanılan bir ilaç değildir..suboxonenin içinde bulunur.malesef metadon çok etkili bir oldugu halde ve tum dünyada yaygın olarak uyusturucu tedavisinde kanıtlanmış bir ilaç oldugu halde nedendir bilinmez sağlık bakanlıgı bu ilacı türkiyeye hale ğetirmemişdir.suboxone  ve özellikle metadon kişinin bagımlılık tedavisini atlatmasında çok rahatlatıcı etkiye sahip olup istek ve arzuyu bitirir kişinin normal bir hayat sürmesini sağlar..



sigara : , sprey, sakız, pastil hipnoz ws daha bir çok çeşit siğara bagımlılıgı için tedavi yontemleri ğeliştirilmiştirBupropion ve varenicline:



 Bu ilaçların  beyinde farklı etki mekanizmaları vardır, sigarayı bırakmaya çalışan kişilerin siğarayı aş ermesini zaman içerisinde bitirmekle beraber siğaranın ve nikotinin oluşturdugu yoksunluk hissini bitirmekte ve ğünümüzde etkinliği kanıtlanmıs ilaçlardır.. Yukarıdaki ilaçların  grup ve bireysel terapiler,  davranışsal tedaviler, ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.


alkol : naltrekson, akamprosat ve disulfiram: bu üç ilaç alkol bagımlılıgında amerika ve avrupada yaygın olarak kullanılmaktadır.. Dördüncü olarak , topiramat, klinik çalışmalarda ümit verici sonuçlar ğörtermektedir.



 Naltrekson alkol içme isteğini arzunu bloke ettiğini arastırmalar ğörtermiştirki şu andada zaten tedavi sürecinde kullanılan bir ialçdır..her ne kadar kişiden kişiye değişiklik göstersede alkol bırakılması sonucu daha sonraları oluşan istek kendini tutamama gibi etkileri beyimnde etkili olarak bloke etmişdir.. disulfiram ise bagımlıda oluşan kusma çarpıntı gibi yan etkilerde ,diğer alkol bırakılması sonucu kişiden kişiye değişen yan etkileri minumuma indiren etkili bir ilaçdır.





uyuşturucu tedavisi yapan hastaneler
uyuşturucu tedavisi ne kadar sürer
uyuşturucu tedavisi nasıl olur
uyuşturucu tedavi aşamaları
amatem uyuşturucu tedavisi
hipnozla uyuşturucu tedavisi
uyuşturucu tedavisi sonrası
sigara bırakmak için ilaç
sigara bırakmak
sigara bırakmak kilo aldırırmı
sigara bırakmak için şifalı bitkiler
sigara bırakma aşamaları
sigara bırakma allen carr
sigara bırakma bantları
sigara bırakma bitkileri
sigara bırakma bandı nasıl kullanılır
sigara bırakma devlet desteği
sigara bırakma evreleri
sigara bırakma etkileri 









Yorumlar

  1. Merhaba !

    Yazınızı okudum gayet başarılı ve faydalı içerikler. Sizleri de sağlık bilgileri ve şifalı bitkiler hakkında içerik sunan sağlık portalımız e-tedaviye bekleriz. Yayın hayatınızda başarılar dileriz....

    Sağlıcakla kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suboxane 8 mg ihtiyacı olan varsa temin edebilirim, Eroinin bizleri ne hallere düşürdüğünü, Ailelerimizin kanı ciğeri 5 para etmez insanların karşısında boyunlarını nasıl büktüğünü hepimiz görüyoruz. Allah bu zıkkıma düşen herkesin yardımcısı olsun. 0536 244 3187 numaralı telefondan arayıp İlaç temin edebilirsiniz. Acil Şifalar Dilerim...

      Sil
  2. merhaba ben yazınızdaki gibi ilk 3-5 gün 1er paket ondan içtim şuan 13-15 gün oldu 5-6 hap içtim son hapı 4e böldüm ama hap içmezsem çok şiddetli krizlerim geliyor.ne yapmam gerekir acaba.?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suboxane 8 mg ihtiyacı olan varsa temin edebilirim, Eroinin bizleri ne hallere düşürdüğünü, Ailelerimizin kanı ciğeri 5 para etmez insanların karşısında boyunlarını nasıl büktüğünü hepimiz görüyoruz. Allah bu zıkkıma düşen herkesin yardımcısı olsun. 0536 244 3187 numaralı telefondan arayıp İlaç temin edebilirsiniz. Acil Şifalar Dilerim...

      Sil
  3. AMATEM DR.Yusuf10 Ocak 2015 11:18

    Merhaba,
    Yazımızı Yanlış Anlamışsınız.Ya sürekli tam hap içerek yada yarım hapla onu 3 gün boyunca 1er tane içerek bırakabilirsiniz demiştik.
    Siz 3-5 gün Sonunda 1er paket içmişsiniz doğru anladıysak.
    Şuan hap içmeyince krizinizin gelmesi çok normal çünkü dozunuza bağlı olarak hap yetersiz kalmış yada fazla gelmiş anlaşılan.
    Şuan hap içmeyin desek bu zor kısım tabi,
    İçin desek yine yanlış yönlendirmiş oluruz.
    Çünkü şuan hap içtiğinizde krizinizin geçmesi yada çoğalması tamamen şanstır.
    Bu hapın yaptığı ufak bir reaksiyon bağımlılığıdır.
    Altını çizerek normal şartlarda demiyoruz.Ancak şuan tek yapabileceğiniz şey hapın 3te birini atmanız.Eğer hapı attığınızda daha kötü bir hale gelirseniz.Hapı vücudunuzdaki etkisiniz kırmak için 1 paket suya karıştırıp ağız yoluyla alın.Dediğimiz gibi bu hapı şuan içtiğinizde iyi yada kötü yapması şanstır.iyi yaparsa gerek yok kötü yaparsa zaten normal krizin bayağı fazlası olacağı için yinede siz 3-4 alımlık maddeyi hazır bulundurun ve suyla için.su fayda etmez ise normal içimle yapın. Yalnız yanlış anlaşılmasın bu durum 1 hap için geçerli yani sadece 2 gün boyunca attığınız hapların üstüne içeceksiniz

    YanıtlaSil
  4. AMATEM DR.Yusuf10 Ocak 2015 11:23

    2 Gün sonra tekrar yazın durumunuza göre yada aşağıdaki numarayı arayın.
    Adres: Dumlupınar Bulvarı, Kampüs / Antalya
    Tel: 0(242) 249 60 00

    YanıtlaSil
  5. Yanlış anlamışsınız.ben 3 gün bütün suboksun içtim.4. gün suboksun fayda etmeyince 1 paket içtim. baskada hiç içmedim. daha sonra krizlerime göre subokunumu azaltarak 2ye 3e 4e böldüm kalan 3ünü.
    bunları birer gun aralıklarla içtim. birgünü krizssiz atlatabildim.2. gün kriz geldi.
    hergun hap içmedim.2gundurde suboksun ıcmıorum tabiki kötüyüm.
    şuan hap içmeden dayanabilirmiyim. yoksa hap içersem kesin geçermi yoksa yine şans işimi. dedigini hap üstüne 1er paket 2gun boyunca al dediniz.ancak onu ben 4. gun almıştım.yanlış anlayıpta yanlıs bılgı verip hayatımı riske atmayalım diye düzelttim sizin bilmediginizden deil yanlıs yaazmısım bende hata.özür dilerim tekrar düzelttim suan ne yapmam gerek sadece bunu rica ediyorum.dediginiz fayda etmez ise telefonlada arayıp direk size ulaşma şansımız varmı. bi ilgilenen siz cıktınız cok tesekkur ederim.
    bigün gelip tanışmak bu konuda muhabbet etmek isterim mümkünmüdür.amatemdemi çalışıyosunuz yoksa sadece sitedemi misafirlere yardımcısınız.yinede hersey için sımdıden tesekkurler.

    YanıtlaSil
  6. AMATEM DR.Yusuf10 Ocak 2015 12:07

    Tekrar Merhaba.
    Özür Dilenecek Durum yok sonuçta bilginiz olmayan bir konuda bilgi almak için başvurdunuz.
    Böyle detaylı açıkladığınız için ben teşekkür ederim.
    Şimdi daha net anlaşıldı sorununuz.Siz tam hap atıp üstüne onu içtiğiniz için dozunuzu artırmış o günlerde.Halbuki yarım paket üstüne 3 gün içmeniz gerekirdi.
    Sadece 4. gün içmişsiniz.Ve onun üzerine içtiğiniz haplardan sonra bu kez vücut hapa karşı bağımlılık yaratmış.ve bu hapın bağımlılığından kaynaklanan kriz madde krizinden beterdir iyi biliyorum sonuçta kullanmadım ama hastalarımdan dolayı bilgim var durumunuzu anlıyorum.Hap içip içmeyeceginizi sormuşsunuz. içmeyin demeyecegim çünkü madde içmeden vücuttan atılıp bırakılabilir.ancak hapın kimyası geregi içmediginizde vücuttan atamazsınız.Bu durum korkutmsın sizi ömür boyu hap için demeyecegim size.
    Tek yapmanız gereken malesefki bu hapın dozunuda sadece madde yenebiliyor.siz zaten hapı çok yanlış içmemişsiniz sadece biraz yanlış anlamışsınız beni.Siz şimdi 1-2 paket hap bulundurun.şuan hapın yarısını atıp üzerine bir paket için.bunu içtiginizde tek basına hap içtiginiz gibi kriz yapmayacak meraklanmayın sizi rahatltır hapa destek yapar madde. ve ertesi gün kriziniz gelecektir muhtemelen ama hemen değil şiddetlenince tekrar hpın dier yarısıyla 1 paket daha için.bu sefer önceki güne göre krizinizin gelmesi daha uzun sürecektir.ve bu içtiginiz 2 tane madde hapın vucudunuzdaki reaksiyonu alt edecektir.yani anlayacagınız dilden suan boşa gitti sandıgınız 5-6 hapın etkisi ortaya çıkacaktır.tekrar ssöylüyorum yanlış anlasılmsın sakın tam hapın usstune içmeyin ve sadece 2 gun yapın bunu çünkü malesef hapın krizini sadece madde yok edip vücuttan temizleyebilir.
    Ve tekrar baglnmaktan korkmayın bunu amatemde dogruluyor zzaten.hapla içilen madde vucutta asla bagımlılık yapmaz. ama siz hap içmeden madde alırsanız vucudunuza etki eder.sadece yarım hapın ustune sadece 1 paket içiceksiniz 2 gun boyunca. ilk günkü yarım hapın ustune ıctıgınız 1 paket etki etmez ise sadece ilk gün yarım hap ustune 2 paket içebilirsiniz.anck 2. gün sadece yrım hapa 1 paketten fazla içmeyin.
    Ve amatemde belirli günlerde çalışıyorum özel poliklinigim var aynı zamanda uzman bir kadrom var. siz dedigim gibi yapın zaten 3. gün vücüdunuzdaki rahatlıgı hissettiginizde büyük ihtimalle sadece teşekkür için yazacaksınız bana.
    Ve amatem malesef telefonda bu tarz bir konuda bilgi veremez size.
    Siz dedigim yöntemi uygulayın cogu hastam bu sekılde hapı bıraktırdım emin olabilirsiniz.
    2 gun sonra bana tekrar yazın bundan sonraki süreçtede yardımcı olmak isterim size.
    Tekrar teşekkürler acil şifalar dilerim. Kendinize iyi bakın.

    YanıtlaSil
  7. Yusuf bey merhaba,
    Kardeşim 8 ay önce folyo da eroin içmeye başlamış bana iki ay önce kurtulmak istediğini söyledi amateme gidip bi kaç gün uğraştıktan sonra suboxson aldik kardeşim suboxson bitince işyerinden izin alamadığı icin yazdiramamis ve tekrar 10 gün madde kullanmış ve bana tekrar anlattı tekrar suboxson yazdirdik ve psikolojik olarak rahatlaması icin balikesire götürdüm ilk 2 gün orada suboxson kullandi ve sonra ilacada bağımlı olmak istemiyorum die ilacoda bıraktı 15 gun uykusuzluk çekti ishal halsizlik vs. 27 gün orada temiz kaldı ve istanbula amateme gittik idrar Verdi doktor tekrar suboxson yazdı ama kardeşim kafamda hersey bitti ne ilac ne başka bise kullanmayacagim diyor.doktoruyla konustum cok iyi giden bi tedavi süreci var ama bu her an en başa dönebilir kesinlikle suboxson kullanması gerekir diyor kardeşim doktora ricası üzerine 8mg den 2 düşürdü suboxsonu ama onuda kullanmıyor sizce bu konuda ne yapmaliyiz kardeşimin gayretlerine inanıyorum ama onun bağımlı olduğunu da biliyorum 4 gündür istanbuldayiz burda uyku sorunuda kalmadı artik ama hep supe içindeyiz aile olarak cok uyuyor ondan bile supeleniyoruz 9 gün sonra tekrar idrar verecek yardimlariniz için şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Eski ortamından ve kötü arkadaşlarından uzaklaştırmanız yolun yarısını geçmeniz demek, bu çok önemli. İstanbuldasınız madem mutlaka ADSIZ NARKOTİKLER'in toplantılarına götürün. http://www.na-turkiye.org

    YanıtlaSil
  9. Düzenli olarak her ay 1 kutu 8mg suboxone temin ediyorum. İhtiyacı olan yanıt olarak whatsapp ya da mail gibi iletişim bilgisini yazsın, geri dönüş yapayım.

    Herkese geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşlarr acil 3 kutu 8 lik subokson lazım bügün acil ulaşın bana cenk 05423619538

      Sil
    2. bana cok acil lazım suboxsone 8mg mail.adresımden ulasrmısınz< bana deli0634@outlook.com

      Sil
  10. Suboxane 8 mg ihtiyacı olan varsa temin edebilirim, Eroinin bizleri ne hallere düşürdüğünü, Ailelerimizin kanı ciğeri 5 para etmez insanların karşısında boyunlarını nasıl büktüğünü hepimiz görüyoruz. Allah bu zıkkıma düşen herkesin yardımcısı olsun. 0536 244 3187 numaralı telefondan arayıp İlaç temin edebilirsiniz. Acil Şifalar Dilerim...

    YanıtlaSil
  11. Suboxson isteyen yazsın 05422050694 whsaaptan yazsin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

suboxon nasil bulursunuz

 Suboxone eroin bagimlililarin umut bagladigi olsa kesin birakirim krizi atim yeter dedigi,ama buldugundada ucbes gun kullandikdan sonra krizi attim bisefer icim demeleriyle bilincsiz kulanimiyla kisir donguyegirmenize neden olabilecek bir ilacdir.suboxone 5 taneyi bes gun atipda bes gun eroin icmedim bqgimliligim biter diye dusuneceginiz bir ilac degil..zaten suboxone bes gun kullqnsanizda kriziniz bitmez cunku suboxonede morfin oldugundan siz aslinda bir nevi bir maddeden baska bir maddeye gecis yapiyirsunuz,zaten suboxone tedavisinin tipdaki adi yerine koyma tedavisidr.yani siz sadece 5 gun suboxoneyi eroinin yerine koydunuz aslinda suboxone bitince tekrardan eroine bugun olmasa yarin donus tekrardan olacak.eroin 5 tane ilacla birakilacak ,kriz bitti bagimlilik bitti denilcek bir hastalik degildir.suboxone sizin hastanede gerekli arindirma ve psikolojik tedavinizle birlikde uzunca sure belki birkac yil hergun kullanacaginiz bir ilacdir.adi ustunde yerine koyma surdurum tedavisi..s

esrarın içilme şekillerine göre zararları

esrar ne zaman bulundu kim buldu bilmiyorum ama filmlerde bile hatırlaranız kızıldereliler barış çubugu yakarlardı sanırım otun verdiği dinğinlik keyif ( tabi geçici şeyler bunlar ) ile varılan huzurla herkeze barış herkeze sevişme demek istediler..esrarın zararları malum alınan her nefesde kaç. milyon beyin hücresinin öldüğü ciğerlerin durumu vs saymakla bitmez bunlar zaten bizimde bildiğimiz şeyler..birde esrarı degişik şekillerde metodlarda içenler vardır bazısı daha kolay geldiğinden bazısı keyifden bazısıda artık çok içmekden daha sert yöntemlere başvurarak kafayı bulabilme derdindendir..biliyoruz uyuşturucu içenler bir şekilde eski yakaladıgı kafayı bulmak istiyorlarsa dozajı arttırmak zorundadırlar..çünkü her içimde beyin sevunma mekanizması dahada gelişecek alınan eski miktardaki alınan uyuşturucu bir önceki kafayı vermiyecekdir... bu yüzdendir insanlar miktarı arrtırmak yerine içim şekillerini değiştirerek aynı etkiyi yapmak istemişler ve başarmışlardırda..esrar içme yöntemler

altanetif bırakma yöntemleri

eroini bırakırken bırakma döneminde vucut inanılmaz derecede yorgun ve bitkim düşer özellikle ilk 48 saaaten sonra eroin vucuttan çekildikçe siz halsiz düşer yemekden sudan kesilirsiniz.. eroin buyuk oranda çekilir ilk 72 saaten sonra ama sizde bırakdıgı yorgunlkuk halsilzlik bitkinlik hat safhada olur tabisizde bunu eroinebaglar dahada fazla istek duyarsınız..bu yontemde kendinize çok güvenmeli vebir daha olmaması gerektiginibilmelisiniz.yapacagınız şey ilk 72 saaten sonra sizde oluşan yorgunluk ve hastalıgın verdiği o inanılmaz eroin istediğini kırmak için bir seferliğine küçük miktarda 1 veya 2 küçük paket alabilirsiniz..aldıkdan sonra zaten kendinize gelir o yorgunluk biter iştetam o sırada alabildiğiniz kadar gıda ve almalısınız ..amacımız zaten vucuduma kriz anında alamadıgımız enerjiyi vermek vermeliyizki diger günleri daha rahat atlatalım merak etmeyin o küçük miktarda aldıgınız eroin tekrar o eski krizleri yaşatmaz size sadece enerji depolamak için mola vermek d